Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1890
převazba, 533 s; ...dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; chybí titulní list a první dvě strany; několik listů vč. listů obsahu volných, jeden list obsahu nekompletní; desky výrazně odřeny, hřbet v horní části odtržen
Mohlo by se vám líbit
- 100 receptů z brambor - Brambory, sto receptů, kolektiv
- Erotická kuchařka I., Janouškovec
- Vaříme účelně pro zdravé i nemocné, Úlehlová-Tilschová
- 100 a 1 sýrových jídel, Studená
- Zelinářská kuchyně: Praktická příručka - jak zužitkovati zeleninu v kuchyni, Soukup