Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1890
převazba, 533 s; ...dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; chybí titulní list a první dvě strany; několik listů vč. listů obsahu volných, jeden list obsahu nekompletní; desky výrazně odřeny, hřbet v horní části odtržen
Mohlo by se vám líbit
- Česnekové speciality, kolektiv
- Receptury doplňkové masné výroby, kolektiv
- Vaříme z luštěnin a obilovin, Šafářová
- Fondue, pizzy, slané pohoštění, Bastlová
- Velká kuchařka, Vrabec