Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1881
vázaná, Dle poměrů nynější doby upravila a značně rozmnožila Antonie Dušánková; Se vzhledem k novým mírám a váhám upravené a opět rozmnožené čtrnácté vydání; 531 stran; vazba slepována, několik volných listů na konci svazku
Mohlo by se vám líbit
- Zlatá kniha hospodyňky "Vitello" 1-3, kolektiv
- Rady a recepty z kapsáře našich babiček, kolektiv
- Balkánská kuchyně, Zahálka
- Zužitkování zeleniny v domácnosti: Sušení, nakládání, svařování azavařování zeleniny, konservování zeleniny způsobem Weckovým (s dodatkem o pěstování zeleniny), Havránka
- Nejbarevnější Mexiko, Rundusová