Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1881
vázaná, Dle poměrů nynější doby upravila a značně rozmnožila Antonie Dušánková; Se vzhledem k novým mírám a váhám upravené a opět rozmnožené čtrnácté vydání; 531 stran; vazba slepována, několik volných listů na konci svazku
Mohlo by se vám líbit
- Čínské zeleninové speciality, Wang
- Domácí lékař jinak - Výživa jako základ zdraví, Mandžuková
- Varíme v zime, Orthová Španko
- Dary moře, Štěpnička
- Pečení po celý rok - Praktický průvodce: Prosít, smíchat, ušlehat, zadělat, vyválet, pomazat, upéct, ozdobit, vychutnat, Oetker