Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1881
vázaná, Dle poměrů nynější doby upravila a značně rozmnožila Antonie Dušánková; Se vzhledem k novým mírám a váhám upravené a opět rozmnožené čtrnácté vydání; 531 stran; vazba slepována, několik volných listů na konci svazku
Mohlo by se vám líbit
- Čínská medicína pod pokličkou, Arcimovičová
- 100 a 1 vánočních nepečených dobrot, Matějo
- Kuchařské inspirace Dany Medřické, Lupoměský Vydra Dašková
- Soubor receptur krajových specialit, Štichová
- Skvělá chuť... Japonska, Andersonová Lawsonová