Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1881
vázaná, Dle poměrů nynější doby upravila a značně rozmnožila Antonie Dušánková; Se vzhledem k novým mírám a váhám upravené a opět rozmnožené čtrnácté vydání; 531 stran; vazba slepována, několik volných listů na konci svazku
Mohlo by se vám líbit
- Česká kuchařka, Fialová
- Kniha o čokoládě, Krámský Fejtl
- Bez servítku: Vidět, sníst a umřít, Bourdain
- Pivní polévky: Sestavila a ilustracemi opatřila Regula Pragensis, kolektiv
- Kuře pokaždé jinak, Majkusová