Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1881
vázaná, Dle poměrů nynější doby upravila a značně rozmnožila Antonie Dušánková; Se vzhledem k novým mírám a váhám upravené a opět rozmnožené čtrnácté vydání; 531 stran; vazba slepována, několik volných listů na konci svazku
Mohlo by se vám líbit
- Schůzky s Lukullem, Horáčková Bayerleová
- Grilovaná jídla: Receptář pro přípravu jídel na otočném rožni, kolektiv
- Učíme se vařit, Sedláčková
- Saláty: 700 receptů, kolektiv
- Remoska a její užití, Fialová