Kategorie: Kuchařky
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně Frolíková, Jana Jan Vašut, 2001
vázaná, výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Učebnice vaření pro vyšší třídy škol obecných a pro školy měšťanské, Jelínková
- Schichtova kuchařka - vybrané předpisy 5. díl: Nápoje, sladké rosoly, zmrzlina, zaváření a nakládání ovoce a zeleniny, kompoty, pikantní a kyselé ovoce, národní jídla, strava nemocných, Schicht
- Česká kuchařka, Vašák
- Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů: Všem hospodyním k bezpečné přípravě dobrých, chutných i levných pokrmů, Janků-Sandtnerová
- Zužitkování ovoce v domácnosti: Zavařování ovoce, výroba ovocných šťáv, huspenin, marmelád, povidel, past, ovocného vína i octa. Sušení ovoce, uchování, balení pro vývoz a t. d., Havránka