Kategorie: Kuchařky
Bramborová kuchyně Dvořák, Jaroslav Českomoravské akciové tiskařské a vydavatelské podniky, 1942
vázaná, Úprava jídel, polévek, omáček, pečiv, dortů, salátů a pod. z bramborů pro malé, střední i větší domácnosti, jídelny, kuchyně restaurační i hotelové; desky mírně odřeny, izolepou přilepena ochranná obálka (na čtyřech místech); bez přebalu
Mohlo by se vám líbit
- Dobrá a zdravá kuchyně krok za krokem: Jídla pro štíhlou linii a zdravé srdce, Burdetová
- Myslivecká kuchařka, kolektiv
- Česká kuchařka, Vašák
- Šťastná a spokojená domácnost závisí od Vaší moudrosti! - Drobné rady nad zlato, kolektiv
- Lovecká kuchařka aneb Zvěřina a ryby nejen na talíři, Janalík Marhold