Kategorie: Kuchařky
Schichtova kuchařka, vybrané předpisy 1-5 Schicht, neuvedeno,
převazba, komplet pěti sešitů v jedné převazbě; hřbet odtržen, desky odřeny; místy flíčky stáří; 1. díl: Moučníky; 2. díl: Masné pokrmy, minutová kuchyně, kuchyňský kalendář; 3. díl: Polévky, omáčky, zelenina, vaječná jídla, stůl jako středisko rosiny a společnosti; 4. díl: Ryby, paštiky, saláty, bramborové pokrmy, příkrmy; 5. díl: Nápoje, sladké rosoly, zmrzlina, zaváření a nakládání ovoce a zeleniny, kompoty, pikantní a kyselé ovoce, národní jídla, strava nemocných
Mohlo by se vám líbit
- Nové předpisy na zavařování marmelád, rosolů, jamů, kompotů, šťav atd, kolektiv
- Technologie přípravy pokrmů 1, Sedláčková
- Stévie: Přírodní alternativa cukru a sladidel, Simonsohnová
- Vaříme z luštěnin a obilovin, Šafářová
- Zužitkování zeleniny v domácnosti: Sušení, nakládání, svařování azavařování zeleniny, konservování zeleniny způsobem Weckovým (s dodatkem o pěstování zeleniny), Havránka