Kategorie: Kuchařky
Schichtova kuchařka, vybrané předpisy 1-5 Schicht, neuvedeno,
převazba, komplet pěti sešitů v jedné převazbě; hřbet odtržen, desky odřeny; místy flíčky stáří; 1. díl: Moučníky; 2. díl: Masné pokrmy, minutová kuchyně, kuchyňský kalendář; 3. díl: Polévky, omáčky, zelenina, vaječná jídla, stůl jako středisko rosiny a společnosti; 4. díl: Ryby, paštiky, saláty, bramborové pokrmy, příkrmy; 5. díl: Nápoje, sladké rosoly, zmrzlina, zaváření a nakládání ovoce a zeleniny, kompoty, pikantní a kyselé ovoce, národní jídla, strava nemocných
Mohlo by se vám líbit
- Potraviny a nápoje - učebnice pro kuchaře a číšníky, Kružliak Schaller Forró
- Aby dětem chutnalo: Současná výživa pro kojence, batolata a děti předškolního věku, Fořt
- Zužitkování zeleniny v domácnosti: Sušení, nakládání, svařování azavařování zeleniny, konservování zeleniny způsobem Weckovým (s dodatkem o pěstování zeleniny), Havránka
- Velká česká kuchařka - 2000 receptů, Höfler Höflerová
- Jak se vaří u Šroubka: Sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných, Šroubek