Kategorie: Kuchařky
Technologie přípravy pokrmů pro I., II. a III. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka Brhlík, Eduard, Romaňuk, Juraj Merkur, 1983
vázaná, výborný stav
Více…
Mohlo by se vám líbit
- Saláty mnoha chutí, Horecká Horecký
- Vaříme zdravě, chutně a hospodárně, Havelková Fialová Břízová Urbanová Šmoková Maryna Koseová Kolaříková
- Učebnice vaření pro dívčí školy druhého stupně, Jelínková
- Vegetariánská kuchařka, Havlů
- Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají; kterak se rozmanité moučné a ovocné lahůdky, zavařeniny, a t. d. připravují; kterak se tabule n, Rettigová