Kategorie: Kuchařky
Technologie přípravy pokrmů pro I., II. a III. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka Brhlík, Eduard, Romaňuk, Juraj Merkur, 1983
vázaná, výborný stav
Více…
Mohlo by se vám líbit
- Kuře na sto způsobů, Sýrové a tvarohové pokrmy, Pestré večeře, Pikantní pohoštění, Svět u stolu, Zavařujeme ovoce, Kuchyň plná nápadů, Rok v kuchyni, Chalupář udí a vaří, Připravujeme těstoviny, Pro naše nejmenší, Lahůdky z rybí kuchyně, Vaříme ve všední , Kopáčková Lánská Hanzlíková Horníková Babička Davidová Dufek Dušátko Sochor Sedláčková Svejkovská Ur
- Slavné mlsné huby (a jejich recepty), Vaněk Rubešová Hájková Hirschová Jurajda
- Co máme vědět o přípravě pokrmů, Klimentová
- Česká kuchařka, Fialová
- Život jako menu, Mertlík