Kategorie: Kuchařky
Magdaleny Dobromily Rettigové Domácí kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1868
převazba, nejspíše desáté vydání; chybí tit. list a tři strany obsahu, kteréžto jsou opsány na psacím stroji a společně se samotným knižním blokem vevázány do plátěné zlacené převazby v téměř perfektním stavu
Mohlo by se vám líbit
- Tajemství ilatské kuchyně, Martin
- Mexická kuchyně, Uher
- Kniha kuchárskych predpisov a rozpočtov, Janků-Sandtnerová
- Pivní hlad aneb speciality z piva a k pivu, Runštuk Michal
- Vaříme po práci rychle a dobře: Kuchařka zaměstnané ženy, Fialová