Kategorie: Kuchařky
Co dnes vařit? Česká, vídeňská a francouzská kuchyně Hauserovy, Olga a Božena, Hauserová, Olga, Hauserová, Božena Nakladatelství Hynka Buchsbauma, 1933
vázaná, 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení; mírně uvolněná vazba podlepena a lepena i po hřbetu; dobrý stav, desky pouze velmi mírně při okrajích odřeny; knižní blok v pořádku; součástí Tabulka lžičkových měr a vah
Více…
Mohlo by se vám líbit
- Názvy a popisy jídel, kolektiv
- Dietní potraviny, kolektiv
- Kuchařka 10: Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso, Doležal Nosková Pekařová Klímová
- Zelí na 140 způsobů, Hanzlík
- Soubor receptur na úpravu jehněčího masa, kolektiv