Kategorie: Kuchařky
Co dnes vařit? Česká, vídeňská a francouzská kuchyně Hauserovy, Olga a Božena, Hauserová, Olga, Hauserová, Božena Nakladatelství Hynka Buchsbauma, 1933
vázaná, 2100 jídelních lístků jednoduché, jemné a úsporné kuchyně, minutek, recepty pro velkou kuchyni i malou domácnost a 2030 receptů a návodů pro vaření, pečení a smažení; mírně uvolněná vazba podlepena a lepena i po hřbetu; dobrý stav, desky pouze velmi mírně při okrajích odřeny; knižní blok v pořádku; součástí Tabulka lžičkových měr a vah
Více…
Mohlo by se vám líbit
- Jamie Oliver: Šéfkuchař bez čepice "Dny plné chuti", Oliver
- Fit pro život II 1-2 (Jak žít zdravě, Utajené pravdy zdraví našich dětí - kuchařka), Diamond
- Česká strava lidová, Úlehlová-Tilschová
- Zužitkování zeleniny v domácnosti: Sušení, nakládání, svařování azavařování zeleniny, konservování zeleniny způsobem Weckovým (s dodatkem o pěstování zeleniny), Havránka
- Slovník jídel a nápojů v jazyku českém, ruském, francouzském, anglickém a německém, kolektiv