Zužitkování zeleniny v domácnosti: Sušení, nakládání, svařování azavařování zeleniny, konservování zeleniny způsobem Weckovým (s dodatkem o pěstování zeleniny) Havránka, Jindřich F. Šimáček, 1905
převazba, desky mírně odřeny; cca 1/4 titulního listu chybí, jinak knižní blok ve výborném stavu
Mohlo by se vám líbit
- Kuře na sto způsobů, Sýrové a tvarohové pokrmy, Pestré večeře, Pikantní pohoštění, Svět u stolu, Zavařujeme ovoce, Kuchyň plná nápadů, Rok v kuchyni, Chalupář udí a vaří, Připravujeme těstoviny, Pro naše nejmenší, Lahůdky z rybí kuchyně, Vaříme ve všední , Kopáčková Lánská Sochor Sedláčková Urban Vlachová Svejkovská Babička Davidová Dufek Dušátko Hanzlíko
- Jablečný ocet: Přírodní elixír zdraví, Formáčková
- Medzinárodná kuchárka, Fialová
- O metodách a výsledcích mutačního šlechtění, kolektiv
- Zužitkování ovoce v domácnosti: Zavařování ovoce, výroba ovocných šťáv, huspenin, marmelád, povidel, past, ovocného vína i octa. Sušení ovoce, uchování, balení pro vývoz a t. d., Havránka