Kategorie: Kuchařky, Ruční práce
Praktická hospodyňka I.-II.: Souhrn nauk, pokynů a předpisů ke správnému a úspornému vedení domácnosti a návod, jak si může hospodyňka svou namáhavou a zpravidla neutěšenou práci neobyčejně ulehčit Stránská, Olga F. Strnadel,
vázaná, 2 svazky; 1. díl má natržený hřbet, který však zatím drží; vazby jsou volnější, avšak listy nevypadávají; knižní bloky ve výborných stavech
Mohlo by se vám líbit
- Jídlo jako jed, jídlo jako lék, kolektiv
- Víte, co máte na talíři?, Suchánek
- Schichtova kuchařka - vybrané předpisy 5. díl: Nápoje, sladké rosoly, zmrzlina, zaváření a nakládání ovoce a zeleniny, kompoty, pikantní a kyselé ovoce, národní jídla, strava nemocných, Schicht
- Židovská kuchyně, Barecki
- Malování na hedvábí s úspěchem, Bieber