Kategorie: Kuchařky
Praktická příručka při nakládání a zužitkování ovoce i zeleniny Soukup, Václav Českoslovanská akciová tiskárna, 1926
převazba, 290 s; část obálky nalepena na deskách; výborný stav; NK nemá. EDIT: NK má, v titulu však chybí "ovoce i"
Mohlo by se vám líbit
- Pokrmy upravené na roštu, Řešátko
- Česká kuchařka: Stručný a snadno pochopitelný návod k připravování chutných jídel všeho druhu, jež se hodí zvláště pro kruhy občanské., kolektiv
- Schichtova kuchařka - vybrané předpisy 5. díl: Nápoje, sladké rosoly, zmrzlina, zaváření a nakládání ovoce a zeleniny, kompoty, pikantní a kyselé ovoce, národní jídla, strava nemocných, Schicht
- Stolujeme v přírodě, Pinka Pinková
- Lovecká kuchařka aneb Zvěřina a ryby nejen na talíři, Janalík Marhold