Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, aneb: Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají; kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1864
převazba, deváté vydání, 417 stran + 12 stran obsahu; Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila; flíčky stáří po celé knize, vpisek na tit. straně, jinak výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Šoulet a jiné básně aneb Židovská kuchařka, Saxlová Sýs
- Kuchařka naší vesnice, Hrubá Raboch
- Levně a chutně po celý rok, Přibylová
- Jak se vaří u Šroubka?: Sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných, Šroubek
- Vánoční netloustnutí aneb Lehké vánoční cukroví, Mandžuková