Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, aneb: Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají; kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1864
převazba, deváté vydání, 417 stran + 12 stran obsahu; Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila; flíčky stáří po celé knize, vpisek na tit. straně, jinak výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Plodové zeleniny - pěstování a kuchyňská úprava, Vlček
- Flambování a dochucování pokrmů, Srkala
- Rybí kuchařka, Janků-Sandtnerová
- Cukroví, poháry, nápoje, Kareš
- 100 a 1 jídel, pokrmů, pochoutek, receptů apod., kolektiv