Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, aneb: Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají; kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1864
převazba, deváté vydání, 417 stran + 12 stran obsahu; Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila; flíčky stáří po celé knize, vpisek na tit. straně, jinak výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Kuchařův rok: Slavnostní evropská a exotická kuchyně, kolektiv
- Česká kuchařka, Fialová
- Lékař kuchařem: Celoroční jídelní lístek pro rozumné lidi, Viskup
- Jen 5 do hrnce - Skvostná jídla z hrstky ingrediencí, Lane
- Des Konditors Lehre und Vorbereitung auf Die Gehilfen- und Meisterprufung in Frage und Antwort, Herausgegeben