Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, aneb: Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají; kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1864
převazba, deváté vydání, 417 stran + 12 stran obsahu; Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila; flíčky stáří po celé knize, vpisek na tit. straně, jinak výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Svět potravin na internetu, Steinmasl
- 365 vaření s potěšením, Hess Schinharlová
- Čínská kuchyně, Tomaník Skřivan
- Zelené koření, Wilsonová
- Výživa a vaření: Učebnice nauky o domácnosti pro III. třídu středních škol, Úlehlová-Tilschová Weinzettelová Hons Jelínková