Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, aneb: Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají; kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1864
převazba, deváté vydání, 417 stran + 12 stran obsahu; Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila; flíčky stáří po celé knize, vpisek na tit. straně, jinak výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Vaříme zdravě, chutně a hospodárně, kolektiv
- Mražený jogurt: Poháry s mraženými jogurtovými krémy, Zaninová
- Ryby pro slavnostní příležitosti, Štěpnička
- Pražská kuchařka aneb Co strojiti dnes, Valachová
- Příručka kuchařských předpisů (Pro žákyně kuchařských škol), Hašplová