Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, aneb: Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají; kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1864
převazba, deváté vydání, 417 stran + 12 stran obsahu; Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila; flíčky stáří po celé knize, vpisek na tit. straně, jinak výborný stav
Mohlo by se vám líbit
- Jak hubnout pomalu ale jistě, Málková
- Život bez chorob: Přirozená strava, Günter
- Recepty nejen na chalupu: 867 receptů, Svobodová
- Snídaně a svačiny: Inspirace pro každý den, kolektiv
- Když vaří múzy, Novotná