Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají; kterak se rozmanité moučné a ovocné lahůdky, zavařeniny, a t. d. připravují; kterak se tabule n Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1914
brožovaná, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Dvacáté deváté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran + 8 stran obsahu; obálka nekompletní, volná vazba, jinak dobrý stav
Mohlo by se vám líbit
- Piškotová kuchařka, kolektiv
- Vůně koření, Žáček
- Slavné mlsné huby (a jejich recepty), Vaněk Rubešová Hájková Hirschová Jurajda
- Mikrovlnka - Obsluha a recepty, kolektiv
- Vaříme v přírodě, Novák Sottner