Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají; kterak se rozmanité moučné a ovocné lahůdky, zavařeniny, a t. d. připravují; kterak se tabule n Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1914
brožovaná, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Dvacáté deváté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran + 8 stran obsahu; obálka nekompletní, volná vazba, jinak dobrý stav
Mohlo by se vám líbit
- Dieta pro čokoholiky, Voaková
- Počítání tuků, sacharidů a vlákniny, kolektiv
- Technologie přípravy pokrmů pro I., II. a III. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník, servírka, Romaňuk Brhlík
- Pohanka ve mlýně a v kuchyni, Šmajstrla
- Kuchařka pro požitkářky, Krahlová