Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prozkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají; kterak se rozmanité moučné a ovocné lahůdky, zavařeniny, a t. d. připravují; kterak se tabule n Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1914
brožovaná, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Dvacáté deváté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran + 8 stran obsahu; obálka nekompletní, volná vazba, jinak dobrý stav
Mohlo by se vám líbit
- Tabulky složení a výživových hodnot poživatin, Kajaba Šmrha
- Sójová kuchařka, kolektiv
- Houbařská kuchařka: Úprava hub v době jejich sběru, Podroužek
- Mladá hospodyňka: Kniha kuchařská obsahující osvědčené předpisy pro přípravu jídel k rozličným příležitostem dle doby denní a období ročních, Drůbková
- Brumíkova dětská kuchařka: Dobroty bez pečení z oplatků, piškotů a sušenek, kolektiv