Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouzkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1895
převazba, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Devatenácté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran; hřbet oddělen, mnoho stran podlepováno
Mohlo by se vám líbit
- 100 a 1 jídel z hub a na houbách, Kosek
- Třetí kniha o kráse snoubení vín a pokrmů, Černý Bárta
- V kuchyni s Čirinou, Melanová Košíková
- Vaříme malým dětem: Pro děti od 6 do 18 měsíců: 80 chutných, zdravých a nápaditých receptů, Barnes
- Technologie přípravy pokrmů, Vnouček Stropnický