Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouzkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1895
převazba, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Devatenácté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran; hřbet oddělen, mnoho stran podlepováno
Mohlo by se vám líbit
- Učebnice vaření pro vyšší třídy škol obecných a pro školy měšťanské, Jelínková
- Nikdo mě nemá rád aneb Jak zapomenout na bývalého partnera dobrým soustem, Jacquet Veuillet
- 12 kroků k syrové stravě: Jak skoncovat se závislostí na vařeném jídle, Boutenko
- Světová kuchyně - Tradiční české a zahraniční recepty, Wagnerová Marhold
- Káva: Putování za tajemstvím kávových specialit, Zorro