Kategorie: Kuchařky
Domácí kuchařka, čili: Snadno pochopitelné a prouzkoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají Rettigová, Magdalena Dobromila Jaroslav Pospíšil, 1895
převazba, Dle poměrů nynější doby a se vzhledem k novým mírám a váhám bedlivě upravila Antonie Dušánková; Devatenácté rozmnožené vydání (S vyobrazením spisovatelky.); 469 stran; hřbet oddělen, mnoho stran podlepováno
Mohlo by se vám líbit
- Čínská kuchyně, Vít Tomaník Skřivan
- Aby naše dítě bylo zdravé, Bastlová Luhanová
- Kluci v akci, Froyda Froydová
- Cukrovka: Dieta a rady lékaře, Bartášková Mengerová
- Hladová kuchařka: Vaříme za poslední korunu, Malijevský