Kategorie: Kuchařky
Zužitkování ovoce v domácnosti: Zavařování ovoce, výroba ovocných šťáv, huspenin, marmelád, povidel, past, ovocného vína i octa. Sušení ovoce, uchování, balení pro vývoz a t. d. Havránka, Jindřich Šolc a Šimáček, 1923
Edice: Knihovna šťastného domova
převazba, 117 s; několik uvolněných listů; dobrý stav
Mohlo by se vám líbit
- Dívej se a vař: Klasické kuře, Willanová
- Vaříme z luštěnin a obilovin, Šafářová
- Co dnes? 1300 předpisů nových, dobrých a úsporných jídel - Kuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů, Černá
- Exotické ovoce, Gitterová
- Grilujeme doma i na zahradě, Martin