Kategorie: Kuchařky
Zužitkování ovoce v domácnosti: Zavařování ovoce, výroba ovocných šťáv, huspenin, marmelád, povidel, past, ovocného vína i octa. Sušení ovoce, uchování, balení pro vývoz a t. d. Havránka, Jindřich Šolc a Šimáček, 1923
Edice: Knihovna šťastného domova
převazba, 117 s; několik uvolněných listů; dobrý stav
Mohlo by se vám líbit
- Velká barevná kuchařka - Moučníky, osvědčené a nové recepty, Poncová Horecký
- Příručka jed nebo lék - kalorie, cholesterol: Nutriční hodnoty a tabulky více než 100 běžných jídel, Schueneman
- Zakáľačkové špeciality, Lauko
- Světová kuchyně - Tradiční české a zahraniční recepty, Wagnerová Marhold
- Tradiční recepty bez lepku, Baláková